2018

Over Ons

By Living Art creëert plantvriendelijk interieur dat zorgt voor een gezonde, productieve en meer relaxte woonomgeving.

Planten zorgen voor een goed binnenklimaat, omdat zij CO2 en andere giftige stoffen innemen en zuurstof uitademen. Ook zorgen planten ervoor dat je minder gestrest bent en je beter kunt concentreren. Daarnaast zoeken veel mensen naar kleur of kunst in hun interieur. En juist die combinatie bieden wij. Living Art voegt de plant en het schilderij samen waardoor een levend schilderij ontstaat. Een eenheid van kunst en groen die kleur en rust in ieders interieur geeft.
 

Wij willen ervoor zorgen dat mensen meer planten in huis krijgen en zo beter en gezonder kunnen leven!

De missie van Living Art is om mensen een uniek interieur in huis te laten krijgen door middel van een plant aan de muur verwerkt in een uniek schilderij. Alle combinaties van plant en schilderij maken wij mogelijk. Naast dat ons product zorgt voor een uniek interieur in huis, zorgen deze planten ook voor meer zuurstof. Planten zorgen voor meer luchtzuivering in huis wat leidt tot minder stress en een hogere concentratie.

Wij maken al onze producten in onze eigen werkplaats. Hier hebben wij voor gekozen, omdat wij hierdoor beter in kunnen spelen op jullie behoeften. Wij staan open voor nieuwe ideeën en geven aan elke vorm van feedback gehoord. Zo streven wij naar de beste kwaliteit van onze producten.

Het assortiment willen we graag uitbreiden naar andere meubels. Denk hierbij aan planten verworven in bijvoorbeeld kastjes, bijzettafels en lampen.

Zodat mensen nog meer planten in huis kunnen nemen en zich beter gaan voelen in hun eigen huis!

 

Wilt u op de hoogte blijven van de producten en ontwikkelingen van Living Art. Abonneer dan zo snel mogelijk op onze pagina om niks te missen van ons bedrijf. Daarnaast kunt u ons ook vinden op Instagram. Deze is te vinden onder aan de pagina.

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
 
stel hier uw vragen
  • Black Pinterest Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
 

Copyright © 2019 By Living Art. All Rights Reserved. By Living Art  KVK:74680471