Verzenden, retourneren en betalen

Verzenden

Wij verzenden onze producten gratis in heel Nederland en Vlaanderen vanaf 60 euro! onder dit bedrag zijn de kosten 5,95. Buiten Nederland zijn de kosten bij een order boven 60 euro 8.95 euro voor verzending, onder de 60 euro bedragen de kosten 15 euro voor verzending

Retourneren

Bij ons kunt u standaard producten altijd binnen 14 dagen retourneren. Dit geld niet voor de gepersonaliseerde Living Art, dit komt doordat wij deze niet in voorraad hebben en maken op basis van een klantaanvraag en deze naar zijn wens maken. De verzending van de Retourenring is op eigen kosten, u krijgt het bedrag terug gestuurd binnen 14 dagen na ontvangst en nadien wij een check op eventuele beschadiging hebben gedaan.

Is het interieur kapot of in slechte conditie aangekomen? Dan helpen we je graag aan een nieuw product, want dat dat is natuurlijk niet de bedoeling! Neem dan even contact met ons op, via telefoon of mail.

Betaal methode

Betalen kan via uw debit, creditcard, Ideal of via paypal.

Op dit moment kan je bij ons met iDeal, Paypal, debit of Creditcard Mis je nog een betaalmethode, laat het ons dan even weten! Bedrijven kunnen ook betalen op rekening, stuur dan even een mailtje naar info@bylivingart.nl

Retailers en groothandels

Ook bedrijven, kunnen bij ons terecht. Heeft u interesse in een van onze producten stuur dan een mailtje naar info@bylivingart.nl.

Copyright © 2019 By Living Art. All Rights Reserved. By Living Art  KVK:74680471