Veel gestelde vragen

Is het product op een verantwoordelijke en duurzame manier gemaakt?


Ja natuurlijk, het hout komt uit een duurzaam bos in zweden waar ze bij elke gekapte boom een nieuwe planten. De plant komt uit een van onze partner kwekers die allemaal Global Gap gecertificeerd zijn. Dit houdt in dat de kwekers aan kunnen tonen dat ze goed omgaan met de bedrijfshygiëne, meststoffen en gewasbescherming.
Zijn luchtzuiverende planten in huis nodig?


Fijnstof en andere chemische stoffen komen snel in je huis, door alleen al het raam open te zetten krijg je veel uitstoot van voertuigen binnenshuis. Maar ook alledaagse producten zoals schoonmaakmiddelen, printers en verf stoten chemische stoffen uit. Planten kunnen deze stoffen aan zich binden en dus uit de lucht halen.
Als ik mijn plant online koop krijgt hij dan geen schade onderweg?


Nee, onze producten worden zo verpakt dat ze geen schade kunnen oplopen. Als de producten toch dood zijn gegaan of schade hebben opgelopen, zoek dan contact met ons op via de klantenservice. Je ontvangt dan meteen een nieuwe!
Hoe vaak moet ik mijn plant water geven?


Bij elke levering krijgt u een kaart met verzorgingstips hier staat op hoeveel water de plant nodig heeft. Ook vind u de informatie op de productpagina in onze website.
Heeft mijn plant voeding nodig?


Ja maar, dit verschilt per plant let dus goed op! Deze informatie staat in de kaart die u gekregen heeft bij bestelling. Ook vind u de informatie op de productpagina in onze website.
Waarom gaat mijn plant dood?


Dit kan veer verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld voeding, water, teveel of te weinig zonlicht en hoe warm het is waar de plant staat. Kijk op de kaart die u heeft ontvangen of op de productpagina om te lezen wat de plant nodig heeft.
Staat uw vraag er niet tussen?


Kijk dan op de contact pagina om contact met ons op te nemen via de mail.

Copyright © 2019 By Living Art. All Rights Reserved. By Living Art  KVK:74680471